Nog iets meer dan een week en dan komen we op verlof naar Nederland. We hebben in de afgelopen maand ons werk afgerond en onszelf ook een beetje voorbereid op de dingen die we in Nederland kunnen verwachten. Best spannend, zo’n eerste verlof. Hoe veel tijd zullen we nodig hebben om weer te wennen? Zal Michaja het leuk vinden om naar een ‘echte school’ te gaan? Zullen we erg druk zijn met alle presentaties en visites, of zal het juist erg rustig zijn omdat iedereen druk is met zijn/haar leven? En hoe zal het contact met de vertaalteams gaan als we op afstand een paar checks proberen te doen? En zal er genoeg tijd voor studie zijn? Een heleboel vragen waar we het antwoord wellicht pas achteraf op zullen krijgen. Dat is prima. We zien erg naar ons verlof uit, zeker na de intensieve tijd van laatste halve jaar. Vooral om weer onze familie te zien, onze vrienden, en weer in onze thuisgemeente te zijn. En natuurlijk ook dingen die we stiekem toch wel gemist hebben (lekkere chocola, bruin brood met kaas, hagelslag, een keer chinezen, vissen bij de bosvijver in harskamp, een bibliotheek om in rond te dolen, en nog veel meer).

In de komende maanden zulllen we verschillende presentaties geven. Mocht u geïnteresseerd zijn om ons uit te nodigen, neem dan contact op met Evelien Kater. Zij beheert onze verlof-agenda en kan snel zien of en wanneer er ruimte is (zie contact-gegevens thuisfrontcomité). Begin maart zullen we op deze site een overzicht plaatsen van onze presentaties, zodat u weet waar en wanneer u welkom bent om ons te ontmoeten! We blijven bereikbaar via het e-mailadressen en het telefooonummer die u op de contact-pagina vindt.

ps. Elisa heeft ook zo haar ideeën over jezelf voorbereiden. Ze vond dat ze nodig een knipbeurt nodig had, en dat zelf wel even kon doen. Aiks!

Geef een reactie

Post Navigation