Gebedspunten

Gebedspunten – 15 april 2022

Beste gebedsvrienden,

Zouden jullie voor de volgende specifieke gebedspunten willen bidden?

1. Reis naar Tanzania
Ik (André) hoop weer een reis te maken naar Tanzania. De landgrens tussen Rwanda en Tanzania is weer open en samen met twee collega’s hoop ik begin volgende week met onze auto naar Musoma te reizen. Het is een reis van zo’n 800 kilometer en zal waarschijnlijk wel twee dagen in beslag nemen. We hoeven maar één grens over en een veerboot te nemen, maar zo’n lange reis heeft altijd de nodige risico’s. Graag jullie gebed voor een veilige reis.  2. Trainen van nieuwe bijbelvertalers
Ik hoop het leeuwendeel van mijn tijd te gebruiken voor het trainen van de vier nieuwe bijbelvertalers van de Ngoreme en Isenye taal. Bid voor een verrijkende tijd. Ik heb de eerste proefvertalingen al bekeken en gezien dat er nog genoeg te leren valt. Bid voor goede gezondheid en energie en een opbouwende tijd met de vertaalteams. 

3. Zoeken van een oplossing voor het Jita Nieuwe Testament
In de laatste nieuwsbrief vertelde ik over het conflict met de Jita meelezers dat geleid heeft tot het uitstellen van de publicatie van het Jita Nieuwe Testament. In een ontmoeting met kerkleiders in Musoma is vorige week besloten dat zij persoonlijk in gesprek gaan met de predikanten die als meelezers fungeren. Ik zal erbij zijn om onze organisatie te vertegenwoordigen. Bid om Gods hand in deze situatie en om een goede uitkomst van het overleg dat komende vrijdag in ons vertaalcentrum zal plaatsvinden. 

4. Ontmoeten van oude vrienden en collega’s
Musoma is ruim 12 jaar ons thuis geweest, dus ieder bezoek is ook weer een kleine reünie. Extra speciaal deze keer is dat ik mijn beste vriend Glen, een zendeling uit Australië, weer zal zien. Hij en zijn gezin nemen de komende week afscheid van Musoma.

Bid ook voor Dorien en de kinderen als ze twee weken alleen thuis zijn in Kigali. 

Hartelijk dank voor jullie gebed voor ons werk en voor ons gezin!

Met vriendelijke groet,
André en Dorien Kamphuis


2 Thoughts on “Gebedspunten

 1. Eep en Marjan Mook on 9 augustus 2010 at 01:06 said:

  Beste André en Dorien,

  Wat is het schokkend om te lezen dat jullie na zo’n mooie tijd terugkomen in een leeg huis. Wij kwamen gisteren ook thuis na een paar weken heerlijke vakantie. Het is dan ook weer fijn om thuis te zijn. Triest dat jullie het zo heel anders meemaakten.
  We bidden voor jullie en hopen dat jullie het gevoel van veiligheid weer terug mogen krijgen.
  ‘Jezus Christus is gisteren en heden dezelfde en tot in eeuwigheid.’
  Met een lieve groet,

  Eep en Marjan Mook.

 2. Pingback: André en Dorien Kamphuis » In de gezinnen van onze vertalers…

Geef een reactie