Welkom

Hartelijk welkom op bijbelvertaalwerk.nl!

Wij werken in Tanzania mee aan het vertalen van de Bijbel in acht lokale talen. Voor de vele duizenden mensen die wonen in de dorpjes van de Mara regio, is de Bijbel feitelijk vaak een gesloten boek. Het is eenvoudigweg te moeilijk om de Bijbel in het Swahili (de nationale taal van Tanzania) te begrijpen. Samen met een team van Tanzaniaanse bijbelvertalers werken wij aan het vertalen en publiceren van de Bijbel in hun moedertaal. We zien er naar uit dat ook deze mensen het Evangelie beter leren begrijpen en kunnen gebruiken in hun dagelijks leven.

Wilt u bij ons werk betrokken blijven? Lees de verhalen met foto’s op onze weblog en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

André en Dorien Kamphuis
met Michaja (12), Elisa (9) en Aron (6)

 © 2017 André Kamphuis. De standpunten en meningen op deze website zijn de persoonlijke mening van André en Dorien Kamphuis en staan los van eventuele officiële standpunten van Wycliffe Bijbelvertalers Nederland. André en Dorien Kamphuis zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de uitlatingen en reacties van derden op de hier gepubliceerde stukken. Meer informatie over Wycliffe Bijbelvertalers Nederland is te vinden op www.wycliffe.nl