Sinds vorige week ben ik weer in het bezit van een visvergunning! Is altijd een hobby van me geweest. Liefst zo vroeg mogelijk aan de waterkant. Vorige week heb ik gevist aan een kanaal bij Lelystad, samen met mijn vader en oudste broer. De vangst was karig (39), maar gezellig was het wel om een paar uurtjes naast elkaar te zitten vissen. Ook in Harskamp hebben we viswater, en nog een mooie vijver ook. In een bosrijk hoekje van het militaire schietterrein is een prachtige vijver aangelegd die stampvol vis zit (voorns, karpers, brasems, snoeken, baarsen, paling, en nog wat kleiner grut). Je vangt altijd wel wat, zeker als je er vroeg bij bent. Om half 6 komt het hele bos tot leven, prachtig om daar bij te zijn. Zaterdag ben ik met mijn vader hier wezen vissen. We vingen er samen 77. De meeste waren wat aan de kleine kant, maar eentje was echt de moeite waard: een stevige brasem van zo’n 30-40 centimeter lang. Iemand anders zin om eens met mij te gaan vissen?

2 Thoughts on “Visser van vissen

  1. Max de Kruijf on 10 juli 2011 at 17:58 said:

    hallo,
    ik heb nog nooit gevist maar ik wil het al jaren lang doen.
    ik heb er zin in!!

    groetjes Max de Kruijf

  2. Hoi Max! Wij gaan binnenkort samen vissen!

Geef een reactie

Post Navigation