Financiering huisaankoop

In de nieuwsbrief van September 2023 heeft u gelezen over het genomen besluit om als gezin na 15 jaar op het veld terug te keren naar Nederland. André blijft volledig voor Wycliffe werken en zal het bijbelvertaalwerk in Tanzania blijven voortzetten.

We zullen dus op zoek moeten naar een woning. Huren blijkt net zo duur of nog duurder dan de hypotheeklasten van een koopwoning. Mede dankzij aangeboden hulp lijkt het voor ons mogelijk om een huis te gaan kopen.

Onderhandse lening? 
Hebt u misschien financiële mogelijkheden om een lening te verstrekken voor de aankoop van een woning in Nederland? Het zou voor ons een enorme hulp zijn!

We hopen medio juni 2024 terug te komen naar Nederland. Het liefst zouden we rond die tijd al een woning beschikbaar hebben zodat onze re-integratie in Nederland wat soepeler verloopt en we de kinderen kunnen inschrijven op een school waar ze langere tijd kunnen blijven. Om in juni een woning beschikbaar te hebben, zullen we deze al begin volgend jaar moeten kopen (rond januari/februari). André’s broer is bereid woningen te bekijken en is gemachtigd om de aankoop voor ons te regelen.

Echter, begin volgend jaar heeft Dorien nog niet gelijk een contract van de school waar ze hoopt te gaan werken. Een hypotheek op basis van alleen André’s inkomen bij Wycliffe zal niet voldoende zijn om bij een reguliere bank een hypotheek te krijgen en een huis te kopen.

We zoeken daarom naar een geldschieter die een lening van ongeveer 250.000 euro zou kunnen verschaffen, of meerdere geldschieters die samen enkele kleinere leningen kunnen aanbieden.

Ziet u mogelijkheden? Neem a.u.b. contact op met André’s broer, Bert Kamphuis, die financieel deskundige is en advies kan geven over leningen en schenkingen. Hij is te bereiken op 06-36143111 of bkamphuis@versatel.nl

Wij bidden dat God deuren opent en dat we een nieuw thuis kunnen vinden.

* update 25-10-2023: We hebben inmiddels voldoende onderhandse leningen aangeboden gekregen. Hartelijk dank!