LVLC logoOns team in Musoma is op zoek naar versterking. Voor onze internationale zendingsschool hebben we een extra basisschoolleerkracht nodig.

Ben jij een gediplomeerde leerkracht (of werkend aan het behalen van lesbevoegdheid) met minimaal één jaar ervaring in het onderwijs en goede beheersing van het Engels, dan is dit een geweldige gelegenheid om te werken in een unieke onderwijsomgeving.

Door je werk maak je het voor meerdere zendingsfamilies mogelijk hun werk te blijven doen in Musoma. Momenteel zijn vier families voor hun onderwijsbehoeften afhankelijk van de school, met in totaal acht leerlingen op verschillende niveaus. Nog eens drie families maken voor enkele vakken gebruik van de school. Klik hier voor de vacature op de website van de school. Lees ook de schoolblog om te lezen waar de kinderen mee bezig zijn.

11899899_10154145509521038_2464662077630481032_n

In augustus had de school maar drie leerlingen, maar in de tweede helft van oktober zullen dat er vijf zijn en volgend jaar negen!

Het schoolgebouw

Het schoolgebouw

Tekenles. Hiervan maken ook gezinnen gebruik die voor de andere vakken gekozen hebben om thuis les te geven.

Tekenles. Hiervan maken ook gezinnen gebruik die voor de andere vakken gekozen hebben om thuis les te geven.

Er wordt verwacht dat de nieuwe leerkracht in Tanzania kan arriveren in januari 2016, en voor een periode van in ieder geval anderhalf jaar beschikbaar is.

Als je denkt dat God je roept voor dit werk, neem dan contact op met Wycliffe Bijbelvertalers. Je kunt natuurlijk ook even contact met ons opnemen als je meer wilt weten over het leven en werken in Musoma.

Weet je iemand anders die mogelijk geïnteresseerd zou kunnen zijn in deze rol, vergeet dan niet om dit bericht even te delen. Bedankt!

Geef een reactie

Post Navigation