We worden er nog bijna dagelijks aan herinnerd door de vele kaarten die Musoma weten te bereiken, helemaal uit Nederland:
In november waren Michaja en ik jarig! Om dat te vieren zijn we twee dagen naar Lukuba geweest, een eilandje in het Victoriameer. Uit ervaring (kijk maar eens hier) weten we dat we daar alle stress lekker achter kunnen laten, en inderdaad zijn we weer verfrist naar huis gegaan. Wat wil je ook, op het strand in een strandstoel liggen, ogen dicht, je voelt de warme wind op je huid. Op de achtergrond het geruis van de golven en de speelgeluiden van de meiden die zich goed vermaken met een emmer en een schepje. Af en toe komt een aapje nieuwsgierig kijken of die twee meisjes met hem willen spelen, en als je je ogen open doet en omhoog kijkt zie je de bontgekleurde vogels die je al hoorde twinkeleren.

Lekker zwemmen! (hopelijk zijn we Bill Harzia niet tegengekomen)

We zijn dankbaar dat we een mogelijkheid hebben om er even tussenuit te gaan zonder daarvoor eerst uren te moeten rijden.

Daarmee waren de feestelijkheden nog niet over:  Michaja was de dag erna jarig, ze is 6 jaar geworden.

Op de zaterdag erna had ze haar kinderfeestje (samen met Benjamin die 5 geworden was). Michaja heeft zelf meegeholpen de taart te bakken. We waren niet zo actief met het fototoestel… (maar het was echt heel gezellig!)

 

Dit is Ella, Michaja’s ‘nieuwe’ vriendinnetje. We zijn blij dat Michaja uit de weinige zendingskinderen iemand heeft gevonden om mee te spelen.

We willen graag iedereen bedanken die ons een verjaardagskaart of -email stuurde. Het is elk jaar weer hartverwarmend om te merken dat onze achterban ons niet vergeet! Een Amerikaanse collega die op kantoor de post uitdeelde, vroeg zich verbaasd af wat we toch met al die kaarten doen…

En nu nog een foto waar iedereen natuurlijk al weken op wacht 🙂

 

 

Geef een reactie

Post Navigation