De tijd gaat erg snel voorbij de laatste weken… er is weer erg veel gebeurd om over te schrijven!

Wat het verst in het geheugen ligt, zijn onze verjaardagen (van Michaja op zaterdag en mijzelf op vrijdag). We hebben met de post heel veel kaarten en kadootjes gekregen. Echt enorm! Ondanks dat we juist nu onze familie missen, hebben we hele leuke gezellige verjaardagen gehad.

André was blijkbaar tevreden over hoe ik hem 2 weken terug geknipt had, want ik kreeg een kappersset incl. tondeuse. Verder het boek ‘Cross-cultural servanthood’, en een prachtig uitgevoerde versie van de complete Narnia-kronieken. En een zakje chocolaatjes..! Ik ben schandalig verwend! Het mooiste was hoe ik toegezongen werd door man en dochter(s?)!

De volgende dag was Michaja jarig. ’s Morgens mocht ze haar kadootjes uitpakken (op mijn bed want dat wist ze nog van de vorige dag dat je daar kadootjes uit kan pakken), ze kreeg een spel waar je knikkers naar beneden kan laten vallen door stokjes weg te trekken. Verder kreeg ze nog een waterverfboekje, vingerverf, en een grote bus Smarties. Je had haar moeten zien toen ze de smarties uitpakte: haar ogen werden groot van opwinding! Ze zal die bus niet alleen leeg eten hoor, ik had er zoiezo al wat van nodig om haar taart te versieren…:-) 

Michaja met smarties   

 

 

’s Middags kwamen de kinderen op haar ‘birthday party’. Na lang wikken en wegen hadden we besloten om dat in ons kleine huisje te houden. Er waren 10 kinderen en 10 ouders. Gelukkig kwamen niet alle kinderen tegelijk, sommige gingen wat eerder weg en sommige kwamen wat later. Anders had het echt niet gepast, en waren we vast doof geworden. We zongen Happy Birthday voor Michaja, toen mocht ze de kaarsjes uitblazen, en alle kindjes gingen rond de tafel zitten om hun taart op te eten. Michaja’s slaapkamer was ingericht als speelruimte zodat de kinderen daar hun gang konden gaan. We deden verder nog het oer-Hollandse koekhappen, die opengesperde mondjes waren mooi om te zien!

taart eten feestje Michaja

Geef een reactie

Post Navigation