We hebben erg genoten van Aron deze week. Hij is een heerlijk rustig mannetje, slaapt veel (zelfs ’s nachts!), en kan je zo lekker helder aankijken alsof hij je al helemaal kent. God heeft ons echt bijzonder gezegend met hem.

Iedereen die een een kaart of e-mail gestuurd heeft: heel hartelijk bedankt! Anderen hopen we volgende week zaterdag op het kraamfeest nog te spreken.

Inmiddels kijken wij weer een beetje vooruit. Nog zo’n vier weken, en dan gaan we weer naar Tanzania. We hebben er wel zin in, zeker nu alles zo goed gaat hier, en Dorien zich zo sterk voelt. We moeten weer gaan inpakken, laatste aankopen doen, onze laatste nieuwsbrief versturen, en ons werk op afstand gaan afronden. Het is een goed verlof geweest, en daar zijn we God dankbaar voor.

 

2 Thoughts on “Al een week genoten van ons mannetje…

 1. Hallo familie,
  In het blad ‘doorgeven’ heb ik jullie verhaal gelezen. Toen dacht ik: ‘laat ik ook even op de site kijken!’ Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon Aron! Gods zegen in de opvoeding en ook in jullie werk. Succes met de laatste voorbereidingen voor jullie vertrek!
  Hartelijke groeten Eva

 2. Marijke van de Vliert on 19 september 2011 at 19:52 said:

  Hallo Andre en Dorien,

  Gefeliciteerd met de geboorte van Aron! Wat bijzonder een zoon na twee dochters. Ik wil jullie veel sterkte wensen met al de voorbereidingen voor het vertrek naar Tanzania. Wat mooi om te lezen hoe het vertaalwerk ook op afstand door kan gaan.
  Groet Marijke

Geef een reactie

Post Navigation